Guide2Run

Alle passie en liefde voor hardlopen!

Vlogs

Vlogs

Video's hardlopen

Welkom op de vlogpagina van Guide2Run!

Wat voor vlogs kan ik hier vinden?

Op deze pagina vind je vlogs van mijn trainingen, zoals duurlopen en intervaltraining. Ook zal ik binnenkort mijn fietstrainingen op gaan nemen op de meest leuke locaties, zodat jullie voldoende inspiratie krijgen voor zowel het fietsen als het hardlopen. 

Wat gaat er allemaal nog aankomen op deze pagina?

Verder zal ik binnenkort filmpjes gaan plaatsen voor het geven van goede hardlooptips. Bijvoorbeeld voor het laten zien van een goede looptechniek, goede loopscholing, goede krachtoefeningen voor hardlopers, hoe je het beste blessures kan voorkomen, hoe je hardloopblessures kan behandelen, hoe jij je optimaal kan voorbereiden voor een wedstrijd en noem maar op.  

Wat wil ik met mijn vlogs over hardlopen bereiken?

Door het maken van deze vlogs voor het hardlopen hoop ik jullie zowel inspiratie, motivatie, als kennis en wijsheid mee te geven, zodat jullie optimaal kunnen profiteren en kunnen genieten van het hardlopen. Houd deze pagina dus in de gaten voor nieuwe updates!

Kijk voor meer hardloopvlogs op het Youtube kanaal van Guide2Run

Nieuwste vlogs

22 februari 2024

9 januari 2024

19 november 2023

1 november 2023

19 juli 2023

29 juni 2023

23 juni 2023

15 juni 2023

8 juni 2023

5 juni 2023

Video's hardlopen

26 oktober 2022

19 oktober 2022

Check ook de hardloopblogs!

Ondanks dat er nog veel nieuwe hardloopvlogs moeten komen voor het onder andere geven van voorlichting, zijn er al wel heel veel blogs over verschillende onderwerpen. Veel van deze blogs zijn informatief en bevatten tips en voordelen over deze hardlooponderwerpen, zoals hardlooptrainingen, hardloopwedstrijden, hardloopschoenen en ga zo maar door. Al deze verschillende onderwerpen over hardlopen kan je hier vinden: 

Of kijk hieronder om de nieuwste blogs te lezen!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
On Key

Nieuwste blogs