Guide2Run

Alle passie en liefde voor hardlopen!

Calculators hardlopen

Calculators voor hardlopen

Bereken je hardloopresultaten aan de hand van deze calculators

Bereken met deze calculator je BMI

Laat hier je doeltijd berekenen op specifieke afstanden

Lees in deze tabel af wat je Vo2max zal zijn aan de hand van je loopprestaties en andersom

Bereken met deze calculator je Vo2max aan de hand van je prestatietijd

Waarom deze calculators?

Deze calculators heb ik voor jullie gemaakt om je als hardloper te helpen je doelen te realiseren, naar toe te trainen en uiteindelijk te kunne halen. Ook is het een makkelijke manier om snel te kunnen kijken wat je huidige niveau is met hardlopen.

Voordelen van de hardloop calculators

  • Door deze calculators te gebruiken kan je makkelijker gericht gaan trainen. Zo kan je doelen voor jezelf stellen om aan te gaan werken. Denk aan een doeltijd voor ogen op een bepaalde afstand of het verbeteren van je Vo2max. 
  • Ook kan je door de calculators te gebruiken op een makkelijke manier je vooruitgang bijhouden. Zo kan je bijvoorbeeld berekenen of je doeltijd op een bepaalde afstand sneller is geworden of kijken hoeveel je Vo2max aan de hand van een snellere prestatietijd omhoog is gegaan.
  • De calculators op deze pagina zijn dus een handig hulpmiddel voor elke hardloper. Of je nu traint voor een wedstrijd of gewoon lekker wilt hardlopen voor je plezier, de calculators helpen je om gerichter te trainen en om je prestaties te verbeteren.

Belangrijke mededeling

De calculators berekenen alle resultaten aan de hand van theoretische formules. Het kan zo zijn dat de berekeningen van de calculators dus niet altijd 100% overeenkomen met dat van in de praktijk. Staar je daarom niet al te blind op deze berekeningen, maar gebruik het vooral uit nieuwsgierigheid en als snelle check.

Gerelateerde blogs:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
On Key

Nieuwste berichten