Guide2Run

Alle passie en liefde voor hardlopen!

De beste Maurten sportvoeding voor hardlopers

Algemene info hardlopen,Alle blogs,Blogs,Hardloopvoeding

"Welke soorten Maurten sportvoeding zijn er en hoe helpen deze jou bij beter presteren?"

Maurten 1

Als hardloper ben je ongetwijfeld bekend met de naam Maurten, een bekend merk in de wereld van sportvoeding. In een tijd waarin sportvoeding niet meer weg te denken is, vooral op de langere afstanden, schittert Maurten als een van de meest vooraanstaande merken. Met een scala aan producten biedt Maurten diverse opties voor hardlopers, maar het kiezen van de juiste sportvoeding kan een uitdaging zijn, vooral als je hier nieuw mee bent. Daarom heb ik speciaal voor jou een overzicht samengesteld van de verschillende soorten sportvoeding die Maurten aanbiedt voor hardlopers, inclusief handige informatie en specificaties. Hierdoor hoop ik je te helpen bij het vinden van de perfecte Maurten sportvoeding die aansluit bij jouw behoeften, trainingen en ambities.

Soorten Maurten sportvoeding

1. Maurten Gel 100

Maurten Gel 100 (1 stuk)

€3,50
Maurten Gel 100 Doos (12 stuks)

€35,95

Over de Maurten Gel 100

De Maurten Gel 100 is een revolutionaire sportgel die speciaal is ontworpen voor hardlopers. Met zijn unieke Hydrogel-technologie biedt deze gel een snelle levering van koolhydraten voor directe energie tijdens het hardlopen. Elke portie bevat 25 gram koolhydraten en wordt gemakkelijk verteerd, waardoor de voedingsstoffen snel worden opgenomen door de maag en darmen. Dit helpt vermoeidheid te verminderen en prestaties te verbeteren. De gel is handig mee te nemen en kan vóór, tijdens of na de training worden ingenomen. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen één tot maximaal drie gels per uur te consumeren. Met Maurten Gel 100 kunnen hardlopers hun koolhydraatreserves aanvullen en hun prestaties naar een hoger niveau tillen.

Belangrijke specificaties

 • Koolhydraten: Elke gel bevat 25 gram koolhydraten, wat zorgt voor een directe energieboost tijdens het hardlopen.

 • Inhoud: Elke portie gel bevat 40 gram, waardoor het een handige en compacte bron van energie is om mee te nemen tijdens het hardlopen.

 • Snelheid van energielevering: De gel levert snel energie dankzij de Hydrogel-technologie, die ervoor zorgt dat de voedingsstoffen gemakkelijk door de maag en darmen worden opgenomen.

 • Gemak: De gel is gemakkelijk mee te nemen, of het nu in een zak of in een belt is, waardoor het handig is voor gebruik tijdens het hardlopen.

 • Hydrogel-technologie: De gel is de eerste ter wereld die is geproduceerd op basis van de Hydrogel-technologie, die zorgt voor een gemakkelijke opname van voedingsstoffen en een efficiënte energielevering aan het lichaam tijdens het sporten.

2. Maurten Gel 100 Cafeïne

Maurten Gel 100 Cafëine (1 stuk)

€3,75
Maurten Gel 100 Cafeïne Doos (12 stuks)

€41,95

Over de Maurten Gel 100 Cafeïne

De Maurten Gel 100 CAF biedt hardlopers een krachtige bron van energie, versterkt door cafeïne en ondersteund door Maurten’s Hydrogel-technologie. Met 12 porties in een box is het een handige grootverpakking voor duurzame energieboosts tijdens het hardlopen. Deze gel levert snel veel energie dankzij de cafeïnetoevoeging, terwijl de afwezigheid van toegevoegde smaak- of zoetstoffen het natuurlijke karakter behoudt. Door de Hydrogel-technologie wordt de gel gemakkelijk verteerd en worden voedingsstoffen efficiënt opgenomen, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en prestaties worden verbeterd. Met één tot twee gels per uur vóór, tijdens of na de training kunnen hardlopers hun koolhydraatreserves aanvullen en hun prestaties optimaliseren zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over toegevoegde zoetstoffen.

Belangrijke specificaties

 • Cafeïne toevoeging: Deze gel bevat cafeïne, wat zorgt voor een extra boost aan energie tijdens het hardlopen. Dit kan helpen vermoeidheid te verminderen en de alertheid te verhogen.

 • Geen toegevoegde smaak- of zoetstoffen: Maurten heeft ervoor gekozen om geen extra smaak- of zoetstoffen toe te voegen aan deze gel, waardoor het natuurlijk blijft en de bittere smaak van cafeïne wordt verminderd door de Hydrogel-technologie.

 • Natuurlijke ingrediënten: De gel is gemaakt van natuurlijke stoffen, wat kan bijdragen aan een betere verteerbaarheid en tolerantie, vooral tijdens intense fysieke activiteiten zoals hardlopen.

 • Hydrogel-technologie: Net als de originele Maurten Gel 100, maakt deze gel gebruik van de gepatenteerde Hydrogel-technologie. Dit zorgt voor een snelle omzetting naar hydrogel in de maag, waardoor de voedingsstoffen gemakkelijk worden opgenomen door het lichaam en een efficiënte energielevering wordt gegarandeerd.

3. Maurten Gel 160

Maurten Gel 160 (1 stuk)

€4,90
Maurten Gel 160 Doos (10 stuks)

€45,95

Over de Maurten Gel 160

De Maurten Gel 160 is een krachtige sportgel die speciaal is ontworpen voor hardlopers. Met zijn unieke Hydrogel-technologie biedt deze gel een snelle levering van koolhydraten voor directe energie, met maar liefst 40 gram koolhydraten per gel. Elke portie bevat 65 gram gel, waardoor het een substantiële bron van energie is voor lange afstanden. Vergeleken met de 100 Gel, is de concentratie precies hetzelfde. Het enige verschil is dus de grootte en hoeveelheid. De gel is gemakkelijk mee te nemen en kan vóór, tijdens of na de training worden ingenomen. Dankzij de Hydrogel-technologie worden voedingsstoffen efficiënt opgenomen, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en prestaties worden verbeterd. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen één tot maximaal drie gels per uur te consumeren. Met Maurten Gel 160 kunnen hardlopers hun koolhydraatreserves aanvullen en hun prestaties naar een hoger niveau tillen.

Belangrijke specificaties

 • Koolhydraten: Elke gel bevat een hoge dosis van 40 gram koolhydraten, wat zorgt voor een snelle en krachtige bron van energie tijdens het hardlopen.

 • Inhoud: Elke portie gel heeft een inhoud van 65 gram, waardoor het een substantiële hoeveelheid energie levert voor lange afstanden of intensieve trainingen.

 • Snelheid van energielevering: De gel levert snel energie dankzij de Hydrogel-technologie, die ervoor zorgt dat de voedingsstoffen gemakkelijk worden opgenomen door de maag en darmen.

 • Gemak: De gel is gemakkelijk mee te nemen tijdens het hardlopen en kan vóór, tijdens of na de training worden ingenomen.

 • Hydrogel-technologie: Net als andere producten van Maurten maakt de Gel 160 gebruik van de gepatenteerde Hydrogel-technologie, die een efficiënte opname van voedingsstoffen mogelijk maakt en bijdraagt aan een snelle en effectieve energielevering aan het lichaam.

4. Maurten Drinkmix 160

Maurten Drinkmix 160 (1 stuk)

€2,50
Maurten Drinkmix 160 Doos (18 stuks)

€34,95

Over de Maurten Drinkmix 160

De Maurten Drink Mix 160 biedt hardlopers een handige en effectieve manier om tijdens hun activiteiten gehydrateerd te blijven en tegelijkertijd een snelle dosis energie binnen te krijgen. Dit poeder, ontworpen om te worden gemengd met 500 ml water, levert 39 gram koolhydraten per zakje, wat essentieel is voor het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van prestaties tijdens het hardlopen.

Dankzij de Hydrogel-technologie wordt de sportdrank snel omgezet in hydrogel in de maag, waardoor de voedingsstoffen gemakkelijk worden opgenomen en getransporteerd door het lichaam. Deze eigenschap zorgt voor een efficiënte energielevering en vermindert het risico op spijsverteringsproblemen tijdens het sporten. Om de Hydrogel-technologie optimaal te benutten, is het belangrijk om de Drink Mix 160 goed te mengen met water volgens de aanbevolen ratio van 500 ml water per zakje van 40 gram. Het wordt aanbevolen om de sportdrank enkele minuten voor of na de training of run te consumeren voor maximale effectiviteit, hoewel het ook tijdens de activiteit kan worden ingenomen mits gemengd met water.

Met de Maurten Drink Mix 160 kunnen hardlopers hun koolhydraatreserves aanvullen, de prestaties verbeteren en vermoeidheid verminderen, terwijl ze profiteren van een gemakkelijke opname van voedingsstoffen dankzij de geavanceerde Hydrogel-technologie.

Belangrijke specificaties

 • Koolhydraten: Elke zakje van de drinkmix bevat 39 gram koolhydraten, wat een belangrijke bron van energie is voor hardlopers tijdens het hardlopen.

 • Inhoud per zakje: Elke zakje van de drinkmix bevat 40 gram poeder, ontworpen om te worden gemengd met 500 ml water, waardoor het een handige en effectieve manier is om de benodigde hoeveelheid koolhydraten binnen te krijgen tijdens het hardlopen.

 • Snelheid van energielevering: Dankzij de Hydrogel-technologie wordt de drinkmix snel omgezet in hydrogel in de maag, waardoor de koolhydraten gemakkelijk worden opgenomen en snel beschikbaar zijn als energiebron voor het lichaam.

 • Gemak: De drinkmix is gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken tijdens het hardlopen. Het poeder kan eenvoudig worden gemengd met water en ingenomen vóór, tijdens of na de training.

 • Hydrogel-technologie: De drinkmix maakt gebruik van de geavanceerde Hydrogel-technologie van Maurten, die zorgt voor een gemakkelijke opname van voedingsstoffen en een efficiënte energielevering aan het lichaam tijdens het sporten.

5. Maurten Drinkmix 320

Maurten Drinkmix 320 (1 stuk)

€3,50
Maurten Drinkmix 320 Doos (14 stuks)

€40,95

Over de Maurten Drinkmix 320

De Maurten Drinkmix 320 is een geavanceerde sportdrank die speciaal is ontworpen om hardlopers te voorzien van een hoogwaardige bron van energie en hydratatie. Met 80 gram koolhydraten per 500 ml water biedt deze drinkmix een krachtige boost voor, tijdens en na het hardlopen.

De toegepaste hydrogeltechnologie zorgt voor een soepele en efficiënte verwerking van de drank door de maag en darmen, waardoor koolhydraten, zout en water optimaal worden opgenomen door het lichaam. Dit resulteert in een snelle beschikbaarheid van energie en voedingsstoffen tijdens het sporten. De Maurten Drinkmix 320 bevat een hoge concentratie maltodextrine en fructose, essentiële koolhydraten die gemakkelijk door het lichaam kunnen worden omgezet in energie. Het zakje moet worden gemengd met 500 ml water en grondig worden geschud tot alle inhoud volledig is opgelost.

Met kenmerken zoals eenvoudige bereiding en veelzijdigheid in gebruik, kan deze sportdrank worden genoten voor, tijdens of na trainingen en wedstrijden. Het pakket van 14 zakjes maakt het gemakkelijk om de drinkmix mee te nemen en te gebruiken tijdens verschillende sportactiviteiten. Met hoogwaardige ingrediënten zoals maltodextrine, fructose en essentiële zouten biedt de Maurten Drinkmix 320 een betrouwbare en effectieve bron van energie en hydratatie voor hardlopers die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen.

Belangrijke specificaties

 • Koolhydraten: Elke zakje van de drinkmix levert een indrukwekkende 80 gram koolhydraten per 500 ml water, wat een krachtige bron van energie is voor hardlopers tijdens het hardlopen.

 • Ingrediënten: De drinkmix bevat maltodextrine, fructose, pectine, natriumalginaat en natriumchloride. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een effectieve opname van koolhydraten, zouten en water door het lichaam.

 • Hydrogel-technologie: Dankzij de geavanceerde hydrogeltechnologie wordt de drank direct omgezet in hydrogel in de maag, waardoor een soepel transport door de maag en naar de darm wordt gestimuleerd en een snelle opname van voedingsstoffen wordt gegarandeerd.

 • Voedingswaarde: Per portie van 80 gram bevat de drinkmix 79 gram koolhydraten, 0 gram vet, 0 gram eiwit en 0,5 gram zout. Het biedt een optimale balans van voedingsstoffen voor energie en hydratatie tijdens het hardlopen.

 • Aanbevolen gebruik: Meng één zakje Maurten Drinkmix 320 met 500 ml water voor, tijdens of na trainingen of wedstrijden. Schud het mengsel grondig tot alle inhoud volledig is opgelost.

6. Maurten Drinkmix 320 Cafeïne

Maurten Drinkmix 320 Cafeïne (1 stuk)

€3,75
Maurten Drinkmix 320 Cafeïne Doos (14 stuks)

€47,95

Over de Maurten Drinkmix 320 Cafeïne

De Maurten Drink Mix 320 CAF 100 is een geavanceerde sportdrank die speciaal is ontworpen om hardlopers te voorzien van een krachtige bron van energie en hydratatie, zowel voor, tijdens als na het hardlopen. Met een hoge dosis van 80 gram koolhydraten per zakje, gecombineerd met 100 mg cafeïne, biedt deze drinkmix een indrukwekkende energieboost om prestaties te verbeteren en vermoeidheid te verminderen.

De toegepaste Hydrogel-technologie zorgt voor een snelle en efficiënte opname van voedingsstoffen door het lichaam, terwijl de toegevoegde cafeïne de alertheid en focus kan verhogen zonder de noodzaak van extra zoetstoffen. Door cafeïne op te nemen in de hydrogelmatrix wordt de bittere smaak geminimaliseerd, terwijl de voordelen ervan behouden blijven.

Gebruik

Het gebruik van de Maurten Drink Mix 320 CAF 100 is eenvoudig en flexibel, waardoor het ideaal is voor hardlopers die hun prestaties willen verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke punten over het gebruik:

 • Mengen: Voor optimale resultaten meng je één zakje Maurten Drink Mix 320 met 500 ml water. Dit zorgt voor een goede verhouding van koolhydraten en cafeïne, waardoor je een krachtige energieboost krijgt tijdens het hardlopen.
 • Timing: Je kunt de sportdrank consumeren voor, tijdens of na je training of wedstrijd. Voor maximale efficiëntie wordt echter aanbevolen om de drinkmix enkele minuten voor of na de activiteit in te nemen. Dit zorgt voor een snelle opname van voedingsstoffen en een directe energieboost.
 • Tijdens het hardlopen: Als je de drinkmix tijdens je run wilt consumeren, zorg er dan voor dat je het mengt met water voordat je het inneemt. Dit helpt bij het activeren van de Hydrogel-technologie en zorgt voor een soepele verwerking door je maag en darmen.

Met kenmerken zoals eenvoudige bereiding, snelle energielevering en gemakkelijke opname van voedingsstoffen, is de Maurten Drink Mix 320 CAF 100 een ideale keuze voor hardlopers die hun prestaties willen optimaliseren. Door de aanbevolen ratio van water en drinkmix te volgen en deze voor of na de training of run te consumeren, kunnen hardlopers profiteren van de voordelen van deze geavanceerde sportdrank tijdens hun sportactiviteiten.

Belangrijke specificaties

 • Koolhydraten: Elke zakje van de drinkmix levert een hoge dosis van 80 gram koolhydraten per 500 ml water, wat een krachtige bron van energie is voor hardlopers tijdens het hardlopen.
 • Cafeïne: De drinkmix bevat ook 100 mg cafeïne per zakje, wat kan helpen om de alertheid en focus te verhogen tijdens het hardlopen, zonder dat extra zoetstoffen nodig zijn.
 • Hydrogel-technologie: Dankzij de geavanceerde Hydrogel-technologie wordt de drank direct omgezet in hydrogel in de maag, wat zorgt voor een snelle en efficiënte opname van voedingsstoffen door het lichaam.
 • Ingrediënten: Naast koolhydraten en cafeïne bevat de drinkmix ook ingrediënten zoals maltodextrine, fructose, pectine, natriumalginaat en natriumchloride, die allemaal bijdragen aan de energievoorziening en hydratatie tijdens het hardlopen.
 • Voedingswaarde: Per portie van 80 gram bevat de drinkmix 79 gram koolhydraten, 0 gram vet, 0 gram eiwit en 0,5 gram zout. Het biedt een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen voor optimale prestaties en hydratatie.

7. Maurten Solid Reep 225

Maurten Solid 225 (1 stuk)

€2,95
Maurten Solid 225 Doos (40 stuks)

€119,95

Over de Maurten Solid Reep 225

De Maurten Solid 225 is een innovatieve energiereep die speciaal is ontworpen voor hardlopers die op zoek zijn naar een snelle en effectieve bron van brandstof tijdens intensieve trainingen of wedstrijden. Deze reep, gemaakt van haver en rijst, biedt een zoete en natuurlijke smaak en levert 225 calorieën en 44 gram koolhydraten per stuk.

Wat de Solid 225 onderscheidt, is dat het de eerste niet-hydrogel-product van Maurten is. In tegenstelling tot hun gels, heeft Maurten met de Solid 225 een kauwtablet ontwikkeld die snel en licht verteerbaar is, maar toch een krachtige energieboost biedt. Met 40 repen per verpakking is de Solid 225 handig om mee te nemen tijdens lange runs of wedstrijden, en kan het gemakkelijk worden geconsumeerd tijdens of na de trainingen. Het is een ideale keuze voor hardlopers die op zoek zijn naar een betrouwbare en smakelijke bron van energie om het maximale uit hun prestaties te halen.

Met ingrediënten zoals fructose-glucosestroop, glutenvrije haver, maltodextrine en rijstmeel, biedt de Maurten Solid 225 een uitgebalanceerde mix van koolhydraten en andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor het verbeteren van de prestaties en het behouden van energie tijdens het hardlopen.

Belangrijke specificaties

 • Energie: Elke reep levert 225 calorieën, wat een aanzienlijke energieboost biedt voor hardlopers tijdens trainingen of wedstrijden.

 • Koolhydraten: De reep bevat 44 gram koolhydraten, wat een belangrijke bron van brandstof is voor het lichaam tijdens intensieve fysieke activiteit.

 • Samenstelling: De Maurten Solid 225 is gemaakt van een mix van ingrediënten zoals fructose-glucosestroop, glutenvrije haver, maltodextrine, rijstmeel en suiker, waardoor het een gebalanceerde energiebron is.

 • Verpakking: De verpakking / doos bevat 40 repen, waardoor het handig is om mee te nemen tijdens trainingen of wedstrijden voor een snelle energieaanvulling.

 • Gebruiksgemak: De Solid 225 is geschikt om te eten tijdens of na trainingen of wedstrijden, waardoor het een praktische en effectieve keuze is voor hardlopers die behoefte hebben aan snel beschikbare energie.

8. Maurten Solid Reep 225 Cacao

Maurten Solid 225 (1 stuk)

€2,95
Maurten Solid 225 Doos (40 stuks)

€119,95

Over de Maurten Solid Reep 225 Cacao

De Maurten Solid C 225 is een innovatieve energiereep die speciaal is ontwikkeld voor hardlopers die op zoek zijn naar een snelle en effectieve bron van energie tijdens intensieve trainingen of wedstrijden. Deze reep, gemaakt van haver en rijst, biedt een natuurlijk smaakalternatief door de toevoeging van cacao.

Met 225 calorieën en 44 gram koolhydraten per reep, biedt de Solid C 225 een krachtige energieboost om het maximale uit je run te halen. Het is een handige bron van snelle en licht verteerbare koolhydraten, perfect voor hardlopers die behoefte hebben aan een betrouwbare brandstofbron tijdens hun activiteiten. De Solid C doos / verpakking bestaat uit 40 repen, waardoor je genoeg voorraad hebt voor trainingen of wedstrijden. Het is geschikt om te eten tijdens of na je hardloopsessies, waardoor het een praktische en effectieve keuze is voor hardlopers die streven naar optimale prestaties.

Met ingrediënten zoals glutenvrije haver, fructose-glucose siroop, maltodextrine en cacao met vetreductie, biedt de Maurten Solid C 225 een gebalanceerde mix van voedingsstoffen om je energieniveaus te ondersteunen en vermoeidheid te verminderen tijdens het hardlopen.

Belangrijke specificaties

 • Energie: Elke reep levert 225 calorieën, wat een aanzienlijke energieboost biedt voor hardlopers tijdens trainingen of wedstrijden.

 • Koolhydraten: De reep bevat 44 gram koolhydraten, wat een belangrijke bron van brandstof is voor het lichaam tijdens intensieve fysieke activiteit.

 • Samenstelling: De Maurten Solid C 225 is gemaakt van een mix van ingrediënten zoals glutenvrije haver, fructose-glucose siroop, maltodextrine, suiker, rijstmeel, zonnebloemolie, cacao met vetreductie, rijstzemelen, zout en emulgator (lecithine).

 • Verpakking: Elke verpakking bevat 12 repen, waardoor het handig is om mee te nemen tijdens trainingen of wedstrijden voor een snelle energieaanvulling.

 • Gebruiksgemak: De Solid C 225 is geschikt om te eten tijdens of na trainingen of wedstrijden, waardoor het een praktische en effectieve keuze is voor hardlopers die behoefte hebben aan snel beschikbare energie.

9. Maurten Starter Kit

Maurten Starter Kit

€15,95
Maurten Bidon (500 ml)

€4,50

Over de Maurten Starter Kit

De Maurten Starter Kit is een samengesteld pakket van verschillende producten die zijn ontworpen om hardlopers te voorzien van de nodige brandstof voor een lange duurloop of rit. Deze complete set bevat een assortiment van Maurten’s hoogwaardige sportvoedingsproducten, waaronder drinkmixes, gels en een energy bar, om je energieniveau op peil te houden gedurende intensieve trainingen tot lange duurlopen.

De Starter Kit bevat:

 • 2x Gel 100: Deze gels bieden een snelle en effectieve bron van koolhydraten tijdens het hardlopen, ideaal voor energieaanvulling tijdens de run.
 • 1x Solid 225: Een energy bar op basis van haver en rijst, perfect voor na je trainingssessie om je energievoorraden aan te vullen.
 • 1x Drink Mix 160: Ontworpen om drie uur voor je training of wedstrijd te consumeren, biedt deze drinkmix een gestage energieafgifte om je voor te bereiden op je inspanning.
 • 1x Drink Mix 320: Ideaal voor de avond voorafgaand aan je hardloopsessie, levert deze drinkmix een hoge dosis koolhydraten om je energievoorraden te maximaliseren.

De Maurten Starter Kit biedt een handige manier om verschillende sportvoedingsproducten van Maurten uit te proberen en te ontdekken wat het beste werkt voor jouw individuele behoeften en prestaties tijdens het hardlopen.

Over de Maurten Bidon

De Maurten Bidon is een handige en functionele bidon die speciaal is ontworpen voor gebruik tijdens trainingen en wedstrijden. Met een inhoud van 500 ml biedt deze bidon voldoende hydratatie om je gehydrateerd te houden tijdens je hardloopsessies. Deze bidon is vooral handig om water te mengen met de Maurten Drinkmix voor het maken van sportdrank.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van de Maurten Bidon:

 • Afsluitbare trektuit: Hiermee kun je gemakkelijk en zonder te morsen drinken tijdens het hardlopen, terwijl je de bidon na gebruik veilig kunt afsluiten.

 • Eenvoudig te openen draaidop: De draaidop van de bidon is gemakkelijk te openen, wat handig is tijdens je trainingen wanneer je snel toegang wilt tot je drankje.

 • BPA-vrij: De Maurten Bidon is vrij van BPA (Bisfenol A), een schadelijke chemische stof die vaak wordt gebruikt in plastic producten.

 • Grote vulopening: Hierdoor kun je de bidon snel en gemakkelijk vullen met water of sportdrank, zelfs onderweg.

 • Biologisch afbreekbaar polyethyleen materiaal: De bidon is gemaakt van biologisch afbreekbaar polyethyleen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Al met al biedt de Maurten Water Bottle een handige en duurzame oplossing voor hardlopers om gehydrateerd te blijven tijdens hun trainingen en wedstrijden, met handige functies die het gebruiksgemak verbeteren.

Vragen?

Mochten je nog vragen hebben over de Maurten sportvoeding of andere (hardloop)onderwerpen? Stel deze vragen dan gerust in de comments of neem contact met mij op.

Zie ook:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *