Guide2Run

Alle passie en liefde voor hardlopen!

Hardloophorloge vergelijken: Bekijk hier de verschillende prijzen

Algemene info hardlopen,Alle blogs,Onderwerpen

Hardloophorloge prijsvergelijker

wrist-watch-people-running-crete-blurred-v4953px

Online op zoek gaan naar hardloophorloges kan voor veel mensen nog best wel een uitdaging zijn. Het is vaak veel zoekwerk. En als je het juiste voor jezelf horloge hebt gevonden, zit je nog met de veel verschillende prijzen. Dit kan nogal verwarrend zijn en nog extra zoekwerk vereisen om het goedkoopste, maar best kwalitatieve hardloophorloge te vinden en te kopen. Daarom heb ik hieronder voor jullie alle goede kwaliteit hardloophorloges, van zowel Garmin als Polar op een rijtje gezet, waarbij jullie de prijzen per horloge met elkaar kunnen vergelijken. Hopelijk scheelt dit jullie weer een hoop zoekwerk en vinden jullie het voor jou perfecte hardloophorloge om mee te trainen.

De prijsvergelijker wordt mede mogelijk gemaakt door deze 3 online webshops:

hardloophorloge vergelijken bol.com
hardloophorloge vergelijken AllTricks
hardloophorloge vergelijken Bever

Hardloophorloges

Garmin

Forerunner 55

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

GARMIN FORERUNNER 55 GPS HORLOGE ZWART

€168,99

Bever

Garmin Forerunner 55 GPS-Smartwatch

€169,98

Extra info hardloophorloge (Forerunner 55)

De Garmin Forerunner 55 is een geavanceerd sporthorloge dat is ontworpen voor hardlopers en fitnessliefhebbers. Het horloge biedt een breed scala aan functies en specificaties om de prestaties van de gebruiker bij te houden en te verbeteren.

 • Een van de belangrijkste kenmerken van de Forerunner 55 is de GPS-tracking, waarmee de gebruiker de afgelegde afstand, snelheid en route kan volgen. Het horloge beschikt ook over een hartslagmeter op de pols en biedt inzicht in de VO2-max en hersteltijd van de gebruiker. Het horloge is waterbestendig tot 50 meter, dus kan worden gebruikt tijdens zwemtrainingen.
 • Het horloge heeft een batterijduur van maximaal twee weken in de smartwatch-modus en maximaal 20 uur in de GPS-modus. Andere functies van het horloge zijn onder meer ondersteuning voor smartphone-notificaties, muziekbediening en Garmin Coach-trainingsschema’s.

Kortom, de Garmin Forerunner 55 is een uitstekend sporthorloge voor hardlopers en fitnessliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om hun prestaties bij te houden en te verbeteren. Met de vele functies en specificaties biedt dit horloge een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Forerunner 245

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

GARMIN FORERUNNER 245 GPS HORLOGE ZWART MET DONKERGRIJZE SILICONE POLSBAND

€218,99

Extra info hardloophorloge (Forerunner 245)

De Garmin Forerunner 245 is een geavanceerd sporthorloge dat is ontworpen voor hardlopers en triatleten die hun prestaties willen verbeteren. Dit horloge biedt tal van functies en specificaties om de gebruiker te helpen zijn of haar training te optimaliseren.

 • Een van de belangrijkste kenmerken van de Forerunner 245 is de geavanceerde hartslagmeting op de pols, die 24/7 plaatsvindt en gebruikers inzicht geeft in hun VO2-max en hersteltijd. Het horloge beschikt ook over GPS-tracking, waarmee de gebruiker zijn of haar afgelegde afstand, snelheid en route kan volgen.
 • De Forerunner 245 heeft een batterijduur van maximaal zeven dagen in de smartwatch-modus en maximaal 24 uur in de GPS-modus. Andere functies van het horloge zijn ondersteuning voor smartphone-notificaties, muziekbediening en Garmin Coach-trainingsschema’s.
 • Bovendien heeft de Forerunner 245 een waterbestendigheid tot 50 meter, wat betekent dat het horloge geschikt is voor zwemtrainingen. Het horloge heeft ook geavanceerde functies voor triatleten, zoals de mogelijkheid om de overgangstijd tussen disciplines te meten.

Kortom, de Garmin Forerunner 245 is een uitstekend sporthorloge voor hardlopers en triatleten die hun prestaties willen optimaliseren. Met zijn geavanceerde functies en specificaties biedt dit horloge een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Forerunner 255

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

GARMIN FORERUNNER 255 SPORTHORLOGE GRIJS

€319,99

Bever

Garmin Forerunner 255 Sporthorloge

€329,98

Extra info hardloophorloge (Forerunner 255)

Het sporthorloge Garmin Forerunner 255 is een geavanceerd apparaat dat speciaal is ontworpen voor hardlopers en triatleten. Dit horloge biedt verschillende functies en specificaties om de gebruiker te helpen zijn of haar training te optimaliseren.

 • Een van de belangrijkste kenmerken van de Forerunner 255 is de ingebouwde GPS-tracking, waarmee de gebruiker zijn of haar afstand, snelheid en route kan bijhouden. Het horloge heeft ook een geavanceerde hartslagmeter op de pols die 24/7 actief is, waarmee de gebruiker inzicht krijgt in zijn of haar VO2-max en hersteltijd.
 • Het horloge heeft een batterijduur van maximaal zeven dagen in de smartwatch-modus en maximaal 16 uur in de GPS-modus. Het horloge biedt ook ondersteuning voor smartphone-notificaties, muziekbediening en Garmin Coach-trainingsschema’s.
 • Bovendien heeft de Forerunner 255 een waterbestendigheid tot 50 meter, wat betekent dat het horloge geschikt is voor zwemtrainingen. Het horloge biedt ook geavanceerde functies voor triatleten, zoals de mogelijkheid om de overgangstijd tussen disciplines te meten.

Kortom, de Garmin Forerunner 255 is een uitstekend sporthorloge voor hardlopers en triatleten die hun prestaties willen verbeteren. Met zijn geavanceerde functies en specificaties biedt dit horloge een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Forerunner 745

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

GARMIN FORERUNNER 745 ZWART

€363,34

Extra info hardloophorloge (Forerunner 745)

De Garmin Forerunner 745 is een geavanceerd sporthorloge dat speciaal is ontworpen voor hardlopers, triatleten en andere atleten die hun prestaties willen verbeteren. Dit horloge biedt verschillende functies en specificaties om de gebruiker te helpen zijn of haar training te optimaliseren.

 • Een van de belangrijkste kenmerken van de Forerunner 745 is de geavanceerde hartslagmeter op de pols, die 24/7 actief is en gebruikers inzicht geeft in hun VO2-max en hersteltijd. Het horloge beschikt ook over GPS-tracking, waarmee de gebruiker zijn of haar afstand, snelheid en route kan volgen.
 • Het horloge heeft een batterijduur van maximaal zeven dagen in de smartwatch-modus en maximaal 16 uur in de GPS-modus. Het horloge biedt ook ondersteuning voor smartphone-notificaties, muziekbediening en Garmin Coach-trainingsschema’s.
 • Bovendien heeft de Forerunner 745 een waterbestendigheid tot 50 meter, waardoor het horloge geschikt is voor zwemtrainingen. Het horloge biedt ook geavanceerde functies voor triatleten, zoals de mogelijkheid om de overgangstijd tussen disciplines te meten en geavanceerde fiets- en zwemfuncties.
 • Het horloge heeft ook functies voor het volgen van stressniveaus, hydratatie en slaap. Dit kan de gebruiker helpen zijn of haar algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Kortom, de Garmin Forerunner 745 is een uitstekend sporthorloge voor serieuze atleten die hun prestaties willen verbeteren. Met zijn geavanceerde functies en specificaties biedt dit horloge een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Forerunner 945

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

GARMIN FORERUNNER 945

€350,40

Extra info hardloophorloge (Forerunner 945)

De Garmin Forerunner 945 is een geavanceerd sporthorloge dat speciaal is ontworpen voor serieuze atleten, met functies en specificaties die hen helpen hun prestaties te verbeteren.

 • Een van de belangrijkste kenmerken van de Forerunner 945 is de geavanceerde hartslagmeter op de pols, die 24/7 actief is en gebruikers inzicht geeft in hun VO2-max en hersteltijd. Het horloge beschikt ook over GPS-tracking, waarmee de gebruiker zijn of haar afstand, snelheid en route kan bijhouden.
 • Het horloge heeft een batterijduur van maximaal twee weken in de smartwatch-modus en maximaal 36 uur in de GPS-modus. Het horloge biedt ook ondersteuning voor smartphone-notificaties, muziekbediening en Garmin Coach-trainingsschema’s.
 • Bovendien heeft de Forerunner 945 een waterbestendigheid tot 50 meter, wat betekent dat het horloge geschikt is voor zwemtrainingen. Het horloge biedt ook geavanceerde functies voor triatleten, zoals de mogelijkheid om de overgangstijd tussen disciplines te meten en geavanceerde fiets- en zwemfuncties.
 • Het horloge heeft ook functies voor het volgen van stressniveaus, hydratatie en slaap, en biedt de mogelijkheid om trainingen aan te passen op basis van hoogte- en warmte-acclimatisatie.

Kortom, de Garmin Forerunner 945 is een uitstekend sporthorloge voor serieuze atleten die hun prestaties willen optimaliseren. Met zijn geavanceerde functies en specificaties biedt dit horloge een hoge mate van prestatie-analyse en -optimalisatie voor een relatief hoge prijs.

Forerunner 955

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

GARMIN FORERUNNER 955 SOLAR SPORTHORLOGE ZWART

€599,99

Bever

Garmin Forerunner 955 Sporthorloge

€549,95

Extra info hardloophorloge (Forerunner 955)

De Garmin Forerunner 955 is dé keuze voor serieuze sporters die het beste uit zichzelf willen halen. Met een batterijduur van maximaal 15 dagen in de smartwatch-modus en een responsief touchscreen, krijg je een volledig beeld van je gezondheid en prestaties. Dankzij geïntegreerde kaarten en multiband GPS loop je vol vertrouwen elke route. Met de functie Klaar voor de training weet je precies wanneer je klaar bent voor een productieve sessie. De dagelijks voorgestelde workouts, baangegevens en racewidget helpen je je strategie te plannen. En met de verbeterde trainingsstatusfunctie weet je precies of je te weinig of te veel traint. Kortom, de Garmin Forerunner 955 leidt het klassement als het gaat om geavanceerde sporthorloges.

De Garmin Forerunner 955 is een geavanceerd sporthorloge geschikt voor verschillende sporten, zoals hardlopen, fietsen en zwemmen. De belangrijkste specificaties zijn:

 • Batterijduur tot 15 dagen in smartwatch-modus
 • Kleurenscherm met een schermgrootte van 33 mm (1,3″) diameter en schermresolutie van 260 x 260 pixels
 • Ingebouwde GPS en kaarten in kleur voor het volgen van routes
 • Waterbestendigheid tot 5 ATM, geschikt voor zwemmen
 • Compatibel met QuickFit watchbandjes (22 mm)
 • Mogelijkheid om dagelijks voorgestelde workouts, baangegevens en meer in de racewidget te bekijken
 • Beschikt over de functie Klaar voor de training om te weten wanneer je klaar bent voor een productieve sessie
 • Gewicht van 52 gram en bandjes met de maat Large passen om polsen met een omtrek van 130-220 mm

Venu

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

GARMIN VENU GPS HORLOGE GUNMETAL / ZWART

€303,99

Bever

Garmin Venu 2 Health Smartwatch


€309,98

Extra info hardloophorloge (Venu)

De Garmin Venu is een veelzijdig sporthorloge met een stijlvol en slank design. Het heeft een 1,2 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 390 x 390 pixels dat helder en scherp is, zelfs in direct zonlicht. Het horloge biedt meer dan 20 ingebouwde sport-apps, inclusief hardlopen, zwemmen, yoga en meer, en heeft ook geavanceerde functies voor het meten van stressniveaus, slaap en hartslag.

Met de ingebouwde GPS kan je nauwkeurig je snelheid, afstand en route bijhouden tijdens het sporten, zonder dat je je telefoon bij je hoeft te dragen. Bovendien kan je muziek op het horloge opslaan en beluisteren, en ontvang je notificaties van je smartphone op het scherm van de Venu.

De batterijduur van de Venu is ongeveer vijf dagen in de smartwatch-modus en tot zes uur in de GPS-modus met muziek. Het horloge is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het geschikt is voor zwemmen en douchen. De Garmin Venu biedt ook de mogelijkheid om je eigen watchfaces te maken of te downloaden en is compatibel met QuickFit-bandjes, zodat je het uiterlijk van je horloge kan aanpassen aan je stijl.

Fenix 7

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

GARMIN FENIX 7 SOLAR SPORTHORLOGE ZWART

€699,99

Bever

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar Smartwatch

€799,98

Extra info hardloophorloge (Fenix 7)

De Garmin Fenix 7 is een geavanceerd multisport smartwatch die geschikt is voor elke sportactiviteit. Met zijn geïntegreerde GPS en GLONASS kan je nauwkeurig navigeren op elk terrein. 

Het horloge is 10 ATM waterdicht, wat betekent dat je het veilig kan gebruiken tijdens het zwemmen en duiken. De batterijduur is tot 18 dagen in smartwatch-modus en tot 48 uur in GPS-modus. Het horloge heeft een robuust ontwerp met een krasbestendig scherm en is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium en saffierglas. Het beschikt over een breed scala aan functies, waaronder fitness-tracking, hartslagmonitoring, stress-tracking en slaapmonitoring. Het horloge is ook compatibel met muziekstreamingdiensten en heeft Wi-Fi-connectiviteit voor snelle updates en synchronisatie. 

Kortom, de Garmin Fenix 7 is een onmisbaar multisport horloge voor de sportieve en avontuurlijke gebruiker.

Epix

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

GARMIN EPIX SAPPHIRE TITANIUM ZWART SPORTHORLOGE

€849,99

Bever

Garmin Epix (Gen 2) Sapphire Smartwatch

€898,98

Extra info hardloophorloge (Epix)

De Garmin Epix is een geavanceerd GPS-horloge dat geschikt is voor outdoor-activiteiten. Met zijn robuuste ontwerp en hoogwaardige materialen is de Epix bestand tegen ruwe omstandigheden. Het horloge beschikt over een kleurentouchscreen van 1,4 inch, dat in zonlicht goed leesbaar is. Het heeft een ingebouwde GPS- en GLONASS-antenne die nauwkeurige locatiegegevens biedt, evenals een 3-assige kompas, barometrische hoogtemeter en thermometer. De batterij gaat tot 50 uur mee in de GPS-modus en tot 16 weken in de horlogemodus. De Epix biedt ook geavanceerde functies voor fitness-tracking, zoals een stappenteller, slaapmonitoring en hartslagmeter. Met de Epix kun je ook routes plannen en volgen, waypoints opslaan en de navigatie-instellingen aanpassen. Het horloge is compatibel met Garmin Connect, zodat je je activiteiten en statistieken kunt bijhouden en delen met anderen.

Enduro

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

GARMIN ENDURO 2 TITANE CARBON GRAY DLC GPS HORLOGE MET ZWARTE ULTRAFIT NYLON BAND

€999,99

Bever

Garmin Enduro 2 Sapphire Sporthorloge


€1099,95

Extra info hardloophorloge (Enduro)

De Garmin Enduro is een multisport-horloge ontworpen voor duursporters. Het is voorzien van een ultralange batterijduur van maximaal 80 uur in GPS-modus en tot 65 dagen in smartwatch-modus. Dit horloge is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en is bestand tegen extreme omstandigheden dankzij de militaire standaard constructie. Het biedt geavanceerde trainingsfuncties, inclusief VO2 max, trainingsbelasting en hersteltijd. Het heeft ook functies voor navigatie, waaronder een kompas, hoogtemeter en barometer. De Enduro ondersteunt ook navigatie met meerdere satellieten, waaronder GPS, GLONASS en Galileo. Het horloge is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten en kan worden gekoppeld met Garmin Connect om je trainingsgegevens bij te houden en te analyseren.

Polar

Vantage M2

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

POLAR VANTAGE M2 GPS HORLOGE ZWART GRIJS

€199,00

Bever

Polar Vantage M2 S-L GPS Sporthorloge

€199,00

Extra info hardloophorloge (Vantage M2)

De Polar Vantage M2 is een multisport GPS-horloge ontworpen voor sporters die prestatiegericht trainen. 

 • Het horloge heeft een slank en lichtgewicht ontwerp met een batterijduur van maximaal 30 uur bij continu gebruik. 
 • Het biedt 24/7 continue hartslagmeting en is waterdicht tot 50 meter. Het heeft geavanceerde functies zoals Polar’s Precision Prime sensor-fusietechnologie en Sleep Plus Stages slaapregistratie.
 • De Vantage M2 biedt meer dan 130 verschillende sportprofielen, inclusief hardlopen, zwemmen, fietsen en krachttraining, evenals navigatie- en routefuncties. Het biedt ook trainingsfuncties zoals Training Load Pro, Recovery Pro en Nightly Recharge om atleten te helpen hun trainingsbelasting en herstel te optimaliseren.
 • Met de Polar Flow app kunnen gebruikers hun trainingen en slaap volgen en analyses bekijken. Het horloge is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten en kan worden gebruikt met de Polar H10 hartslagmeter voor nauwkeurigere hartslagmeting tijdens trainingen.

Vantage V2

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

POLAR VANTAGE V2 GPS HORLOGE ZWART

€349,00

Bever

Polar Vantage V2 M/L HR Sporthorloge met Hartslagsensor

€439,98

Extra info hardloophorloge (Vantage V2)

De Polar Vantage V2 is een hoogwaardig multisport-horloge voor serieuze atleten en sportliefhebbers.

 • Het heeft een slank en stijlvol design met een duurzame roestvrijstalen behuizing en een comfortabele siliconen band.
 • Het horloge beschikt over geavanceerde functies zoals GPS, hartslagmeting op de pols, Training Load Pro en Nightly Recharge om je te helpen bij het optimaliseren van je training en herstel.
 • Met de Polar Flow app kun je je trainingssessies en dagelijkse activiteit bijhouden en analyseren.
 • Het horloge heeft een lange batterijduur van maximaal 40 uur in trainingsmodus en is waterbestendig tot 100 meter. 

 

Met de Polar Vantage V2 heb je alle tools die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren en je doelen te bereiken.

Ignite

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

POLAR IGNITE 3 GPS HORLOGE BLACK NIGHT

€329,00

Bever

Polar Ignite 2 S-L GPS Fitnesshorloge


€184,98

Extra info hardloophorloge (Ignite 2 & 3)

De Polar Ignite 2 en 3 zijn beide stijlvolle en geavanceerde fitnesshorloges die je kunnen helpen bij het monitoren en verbeteren van je trainingen en algehele gezondheid.

 • Beide horloges bieden functies zoals GPS, hartslagmonitoring, slaaptracking, stressmeting en meer.
 • De Polar Ignite 2 heeft een helder en kleurrijk touchscreen, is waterdicht en heeft een batterijduur tot 5 dagen. Het horloge biedt meer dan 130 sportprofielen, en de functie ‘FitSpark’ biedt gepersonaliseerde trainingsbegeleiding. Daarnaast biedt de Polar Ignite 2 de mogelijkheid om je training te delen met andere Polar-gebruikers.
 • De Polar Ignite 3 heeft vergelijkbare functies, maar biedt een nog langer batterijduur van maximaal 7 dagen en de mogelijkheid om tot 20 sportprofielen op te slaan. Daarnaast heeft de Ignite 3 een verbeterde hartslagmeting en de functie ‘Nightly Recharge’ die je slaapkwaliteit analyseert en je helpt bij het plannen van je trainingen op basis van je herstel.

Kortom, zowel de Polar Ignite 2 als de Ignite 3 zijn uitstekende keuzes voor mensen die op zoek zijn naar een geavanceerd en stijlvol fitnesshorloge met veel functies om hun algehele gezondheid en fitheid te verbeteren.

Grit X (Pro)

Prijzen hardloophorloge vergelijken:

Bol.com

AllTricks

POLAR GRIT X PRO SAPPHIRE GPS HORLOGE ZWART


€399,00

Bever

Polar Grit X Outdoor Multisport Horloge M/L


€325,98

Extra info hardloophorloge (Grit X / Grit X Pro)

De Polar Grit X en Grit X Pro zijn hoogwaardige multisport-horloges met GPS en een robuuste, maar lichtgewicht constructie.

 • Beide horloges zijn bestand tegen extreme omstandigheden en hebben een batterijduur van maximaal 100 uur bij continu gebruik met GPS. Ze bieden geavanceerde functies voor outdoor-activiteiten, waaronder routebegeleiding, weersvoorspellingen en een kompas.
 • De Grit X Pro biedt extra functies, zoals een barometer, een vermogensmeter voor hardlopen en een draadloze oplaadfunctie. Het horloge heeft ook een duurzamere constructie met saffierglas en een titanium behuizing.
 • Beide horloges hebben een hartslagmeter op de pols, slaap- en hersteltracking, en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan sporten, waaronder hardlopen, fietsen en zwemmen. Het horloge kan worden aangesloten op de Polar Flow-app voor een gedetailleerde analyse van de prestaties en voor persoonlijke trainingsschema’s.

Zie ook:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts